film-online.hu

A hallgatás szabálya

A hallgatás szabálya

megtekintve 56
 i

Sharont (Susan Sarandon),az Weather Underground mozgalom exaktivistáját váratlanul őrizetbe veszik egy harminc évvel korábban elkövetett bankrablásban való részvételért. Ben (Shia Labeuof) ambiciózus riporter lévén kiugró lehetőséget lát a sztorijában, így nyomozni kezd egykori aktivisták után. Így fedi fel Jimet, a lányát egyedül nevelő ügyvédet, (Robert Redford) akit a bankrablásban életét vesztett biztonsági őr megölésével vádolnak, ám a hatóságoknak azóta sem sikerült kézre keríteniük. Jim a hírekből értesülve Sharon letartózátásról, úgy dönt, hogy saját és lánya épségének érdekében felkutatja egykori szeretőjét és aktivistatársát Mimit (Julie Christi). Az agresszív újságíróval és az FBI-jal a nyomában kénytelen felkutatni egykori társait, hogy rátaláljon arra, aki tisztázhatja.

(forrás: wikipedia)

Tökéletes hang

Tökéletes hang

megtekintve 118
 i

Beca imád énekelni, csakhogy nem az a társasági lény. Amikor megérkezik a főiskolára, világos lesz számára, hogy egyik klikkbe sem passzol bele, ám mégis beleerőltetik egybe, amit magától sosem választott volna: a vagány csajok, a cuki csajok és a fura csajok közé, akiknek egyetlen közös témája az, hogy mennyire szól jól, amikor együtt énekelnek. Beca kiragadja az acapella énekcsoportot az unalomig ismert standardok és tökéletes harmóniák világából, és új mixekbe rángatja bele őket, miközben élet-halál harcot folytatnak az érvényesülésért a főiskolás énekcsoportok könyörtelen világában.

(forrás: wikipedia)

AkcioEgyesült állatokOnlineFantasztikusElysiumIngyen filmHorrorRiddick 3Egész estésMisztikusZ világháborúFullscreenSci-fiA kolóniaOnline Mozi

This is legal! Sorry